Over mij

Over mij 

Ivette Langeveld

Mijn passie voor ondernemen begon in 2011, het jaar dat mijn leven een nieuwe wending nam. Ik werkte als vrijwilliger in de wereldwinkel en ontdekte de kracht van eerlijke handel en duurzame producten. Samen met Jeroen bezochten we Bali drie keer en leerden we de meisjes van het Garuda House kennen. Hun verhalen raakten ons diep, en we voelden de drang om iets terug te doen.

Tijdens onze reizen naar Bali, zag ik de prachtige producten die door lokale ambachtslieden werden gemaakt. Producten die ik ook in de wereldwinkel wilde verkopen. Maar ik wist ook dat ik het Garuda House op die manier niet kon ondersteunen.

In 2011 hebben we de webshop gelanceerd en begonnen we voor het eerst rechtstreeks in te kopen op Bali. We lieten onze eigen tassen maken en importeerden tal van andere producten. Gedurende enkele jaren hebben we de webshop gerund en stonden we op veel Pasar Malams om ons verhaal te delen.

In 2019 spraken we onze droom uit om voor langere tijd op Bali te wonen. In datzelfde jaar hebben we onze webshop verkocht. Maar het verlangen om onze passie voor eerlijke en duurzame producten voort te zetten, bleef branden.

In 2020, tijdens de uitdagingen van COVID-19, vertrokken we voor het eerst voor langere tijd naar Bali. We hebben er 6 maanden gewoond, genietend van het leven en de inspiratie die dit prachtige eiland ons bood.

Terug in Nederland, verkochten we ons huis en in 2021 vertrokken we opnieuw naar Bali, deze keer met de intentie om minimaal een jaar te blijven. Uiteindelijk werden het 9 onvergetelijke maanden, waarin we ons mooiste leven leefden.

Samen met mijn partner leef ik nu mijn droomleven, waarbij reizen en werken op onze eigen voorwaarden centraal staan. De meisjes van het Garuda House blijven mijn constante bron van inspiratie en motivatie, en ik ben vastbesloten om dat gevoel door te geven.

Samen met Jeroen begeleid ik nu ook andere vrouwen om hun droomleven te leven. In maart 2023 hebben we weer een huis, en het vuur voor onze webshop, waar het allemaal mee begon, is weer aangewakkerd.

 

Mijn passie is om fairtrade en duurzame producten te leveren aan de bewuste en ambitieuze vrouw, voor de vrouw die de wereld een beetje mooier wil maken en voor de vrouw die gelooft dat de wereld mooier maken begint bij zichzelf.

 

Welkom bij onze reis en onze missie om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen.

Ivette Langeveld

Luister onze podcast

 

Lees onze blog

 

Gratis handboek - 10 tips voor meer succes in jouw leven

 

Online academie: van DROOM naar digitaal SUCCES

 

© 2023 - 2024 Ivette Langeveld | Lifestyle en Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel